Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

availability image

Επικοινώνησε ζωντανά

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια κανάλια έχουν υπότιτλους ή είναι μεταγλωττισμένα;

Η πληροφορία αυτή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας στο tab Πακέτα Τηλεόρασης.

Υπάρχει κάπου διαθέσιμο το πρόγραμμα των καναλιών;

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των καναλιών εδώ.

Επίσης, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα στην τηλεόρασή σας, από τον αναλυτικό οδηγό προγραμμάτων τηλεόρασης (Electronic Program Guide, EPG).

Μπορεί να συνδεθεί 2ος αποκωδικοποιητής στην υπηρεσία τηλεόρασης;

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Γίνεται στον αποκωδικοποιητή να είναι συνδεδεμένες δύο τηλεοράσεις ταυτόχρονα;

Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης δύο τηλεοράσεων στον αποκωδικοποιητή με την προϋπόθεση ότι η μία θα συνδεθεί στην υποδοχή SCART του αποκωδικοποιητή και η άλλη στην υποδοχή HDMI. Σε αυτή την περίπτωση και οι δύο τηλεοράσεις θα είναι συντονισμένες στο ίδιο κανάλι. Σημειώνεται ότι στο μενού του αποκωδικοποιητή (Ρυθμίσεις – Εικόνα/Ήχος – Πρότυπο Σύνδεσης) υπάρχει επιλογή «SCART+HDMI».

Μπορώ μέσω του αποκωδικοποιητή να έχω πρόσβαση και σε ψηφιακά κανάλια;

Τα ψηφιακά κανάλια είναι διαθέσιμα μέσω ψηφιακού δέκτη του αποκωδικοποιητή μόνο στις περιοχές που υπάρχει κάλυψη από τη μετάδοση της Digea.
Για να μπορείτε να λάβετε τα κανάλια αυτά θα πρέπει να συνδέσετε το καλώδιο της κεραίας σας στην υποδοχή ANTENNA IN του αποκωδικοποιητή και να κάνετε αναζήτηση ψηφιακών καναλιών όπως περιγράφεται στην ενότητα «Πώς μπορώ να αναζητήσω κανάλια ψηφιακής τηλεόρασης;» της σελίδας 38 του «Οδηγού εγκατάστασης του αποκωδικοποιητή και χρήσης της υπηρεσίας τηλεόρασης».

Μπορώ μέσω του αποκωδικοποιητή να έχω πρόσβαση στα κανάλια της Digital Union;

Τα κανάλια της Digital Union δεν διατίθενται αυτή τη στιγμή μέσω του αποκωδικοποιητή της Cyta. Εάν επιθυμείτε να βλέπετε αυτά τα κανάλια θα πρέπει να διατηρήσετε και τον υπάρχοντα αποκωδικοποιητή σας. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προμηθευτείτε ένα καλώδιο RF TV cable για να συνδέσετε το ANTENNA OUT του αποκωδικοποιητή της Cytavision με το ANTENNA IN του παλιού αποκωδικοποιητή σας. Στη συνέχεια συνδέστε και τους δύο αποκωδικοποιητές στην τηλεόρασή χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα καλώδια (SCART/HDMI).