Συχνές Ερωτήσεις

Έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία 2play Επιχειρηματικό / 2play Επιχειρηματικό προς Όλους σε συνδυασμό με IP τηλεφωνικό κέντρο. Μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία Cyta 4U;

Ναι, η υπηρεσία παρέχεται σε όλους τους Πελάτες που διαθέτουν οποιοδήποτε από τα δύο Επιχειρηματικά προϊόντα με έως 8 κανάλια φωνής και με IP ή συμβατικό τηλεφωνικό κέντρο.

Υπάρχει ελάχιστη χρονική δέσμευση για τη διατήρηση της υπηρεσίας;

Όχι, δεν υπάρχει ελάχιστη χρονική δέσμευση και μπορείτε να την απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να απαιτείται η καταβολή τέλους απενεργοποίησης. Η υπηρεσία απενεργοποιείται στο τέλος του μήνα.

Σε ποιες υπηρεσίες 2play για Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες προσφέρεται η υπηρεσία;

Η υπηρεσία προσφέρεται μόνο στα εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα 2play Επιχειρηματικό & 2play Επιχειρηματικό προς όλους. Αν διαθέτετε κάποιο από τα μη εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα για Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προϊόντα για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Cyta 4U.

Η επιχείρησή μου διαθέτει τέσσερα κανάλια φωνής και έχω ενεργοποιήσει και έναν αριθμό Cyta 4U. Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση στο κινητό μου μέσω της εφαρμογής Cyta 4U, πόσες εισερχόμενες / εξερχόμενες κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα σταθερά για όσο διάστημα διαρκεί η κλήση μέσω Cyta 4U στο κινητό μου;

Η υπηρεσία Cyta 4U αξιοποιεί τον αριθμό των καναλιών φωνής της βασικής υπηρεσίας 2play. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δέχεστε / πραγματοποιείτε συνολικά έως 4 κλήσεις, ανεξαρτήτως συσκευής. Επομένως, στην παραπάνω περίπτωση θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε από το σταθερό σας έως 3 εξερχόμενες κλήσεις ή αντίστροφα να δεχτείτε έως 3 εισερχόμενες κλήσεις ή οποιοδήποτε συνδυασμό έως 3 εισερχομένων – εξερχομένων κλήσεων συνολικά.

Η επιχείρησή μου διαθέτει 2 κανάλια φωνής χωρίς τηλεφωνικό κέντρο, καθώς και έναν αριθμό Cyta 4U. Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση στο κινητό μου μέσω της εφαρμογής Cyta 4U, πόσες εισερχόμενες / εξερχόμενες κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα σταθερά για όσο διάστημα διαρκεί η κλήση μέσω Cyta 4U στο κινητό μου;

Για επιχειρήσεις με 2play υπηρεσία χωρίς τηλεφωνικό κέντρο με έως και 2 κανάλια φωνής και έως και 2 τηλεφωνικούς αριθμούς, η υπηρεσία Cyta 4U λειτουργεί προσθετικά στα κανάλια φωνής της βασικής υπηρεσίας. Στην παραπάνω περίπτωση όταν δέχεστε στο κινητό σας μία κλήση μέσω Cyta 4U, και τα 2 σταθερά μπορούν να δεχτούν / πραγματοποιήσουν κλήση.

Τι γίνεται όταν με καλούν στον αριθμό του Cyta 4U και το κινητό μου είναι κατειλημμένο ή το αντίστροφο;

Στην περίπτωση που ήδη βρίσκεστε σε κλήση στο κινητό σας και δεχτείτε κλήση μέσω της εφαρμογής Cyta 4U, η εισερχόμενη απορρίπτεται και εσείς λαμβάνετε ειδοποίηση.
Στη περίπτωση που βρίσκεστε σε κλήση μέσω του Cyta 4U και δεχτείτε κλήση στο κινητό σας, η κλήση αυτή μπαίνει σε αναμονή και μπορείτε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε την κλήση μέσω του Cyta 4U ή αν θα απαντήσετε την κλήση στο κινητό σας.

Τι γίνεται σε περίπτωση που πραγματοποιήσω βίντεο-κλήση προς κινητό τηλέφωνο και όχι προς άλλο αριθμό Cyta 4U;

Οι βιντεο-κλήσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά μεταξύ χρηστών της υπηρεσίας Cyta 4U. Στις περιπτώσεις που θελήσετε να πραγματοποιήσετε βιντεο-κλήση από την εφαρμογή Cyta 4U σε χρήστες εκτός εφαρμογής (π.χ. προς σταθερά Cyta ή άλλα σταθερά και κινητά), τότε η κλήση σας πραγματοποιείται ως απλή κλήση φωνής και όχι ως βιντεο-κλήση.

Ποια είναι η χρέωση για τη βίντεο-κλήση;

Όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, έτσι και οι βιντεο-κλήσεις μεταξύ χρηστών της εφαρμογής Cyta 4U είναι χωρίς χρέωση.

Τι γίνεται αν έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή σε 3 συσκευές και επιθυμώ να την εγκαταστήσω και σε 4η;

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε όσες συσκευές επιθυμείτε, ωστόσο login με τον ίδιο αριθμό, μπορεί να γίνει μόνο από τις 3 πρώτες συσκευές από τις οποίες είχατε κάνει login με αυτόν τον αριθμό. Στην περίπτωση που θελήσετε να αντικαταστήσετε μία από τις 3 συσκευές με κάποια άλλη, θα πρέπει να καλέσετε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Cyta στο 13877, προκειμένου να πραγματοποιήσουν για εσάς την αλλαγή που επιθυμείτε.

Με ποιες εκδόσεις λειτουργικών είναι συμβατή η εφαρμογή Cyta 4U?

H εφαρμογή Cyta είναι συμβατή με τα παρακάτω λειτουργικά:

iOS
iOS 7
iOS 8

Android
2.3.3 -2.3.7-Gingerbread
4.0.3 -4.0.4-Ice Cream Sandwich
4.1.x-Jelly Bean
4.2.x-Jelly Bean
4.3-Jelly Bean
4.4-Kit Kat
5.0-Lollipop
5.1-Lollipop