30 Ιουνίου, 2011

Η Cyta επιλέγει «Το κόστος της ζωής» της Α. Μοδέστου

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη

Η Cyta επιλέγει για εσάς βιβλία και προτείνει για αυτό το καλοκαίρι «Το κόστος της ζωής» της Αντιγόνης Μοδέστου. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και η Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Κύπρου παρουσία φίλων του βιβλίου, πραγματοποίησαν πρόσφατα την επίσημη παρουσίαση του νέου έργου της Αντιγόνης Μοδέστου. Πρόκειται για το τρίτο μυθιστόρημά της συγγραφέως, το οποίο αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού σημειώνοντας επιτυχία όπως και τα δυο προηγούμενα αλλά κυρίως να αποτελέσει μία ευχάριστη συντροφιά για τους αναγνώστες του αυτό το καλοκαίρι.

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Bar Resto του Ιδρύματος Κακογιάννη, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως ο καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Θεοδόσης Πυλαρινός και η τέως υφυπουργός Εργασίας κα Αννα Νταλάρα η οποία μάλιστα προλόγισε το βιβλίο. Ειδική αναφορά στο έργο της κα Μοδέστου έκανε επίσης η συγγραφέας και αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Μόσχας κα Άννα Κελεσίδου ενώ οι γνωστοί ηθοποιοί κα Μαρία Σκουλά και Μπάμπης Γαλιατσάτος διάβασαν χαρακτηριστικά αποσπάσματα στους προσκεκλημένους.