24 Ιουνίου, 2011

Η Cyta επιλέγει μουσική και παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι τον Αντώνη Ρέμο

Η Cyta επιλέγει μουσική και παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι τον Αντώνη Ρέμο! Τη στήριξή της σε έναν από τα δημοφιλέστερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, προσφέρει η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου. Η Cyta θα συνοδεύσει τον Αντώνη Ρέμο στη φετινή του περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, συμμετέχοντας σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι «επί σκηνής», επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να προσφέρει σε όλους μας και αυτό το καλοκαίρι στιγμές αληθινής ξεγνοιασιάς!

Σε δήλωσή της η Μαρίνα Νικολάου, διευθύντρια Marketing της Cyta Ελλάδος στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου ανέφερε ότι : «Ο Αντώνης είναι μαζί μας από το ξεκίνημά μας στην ελληνική αγορά. Μαζί λάβαμε μέρος στη μουσική παράσταση «Τραγουδώ το νησί μου» στο Ηρώδειο, μαζί ανάψαμε αργότερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ πρόσφατα ο Αντώνης γιόρτασε μαζί μας και την είσοδό μας στην Αττική. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να τον συνοδεύσουμε σε αυτή του την περιοδεία. Σκοπός μας είναι πάντοτε να ανταποδώσουμε έμπρακτα την αγάπη που εισπράττουμε ως νέα εταιρεία στην Ελλάδα».

Η Cyta Ελλάδος είναι ο μεγάλος χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου.