3 Ιουλίου, 2017

Συνεργασία λιανικής διάθεσης πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω του παρόχου ΚΕΝ

Αθήνα, 3 Ιουλίου 2017. Η Cyta εγκαινιάζει συνέργεια στρατηγικής σημασίας στην Ελλάδα με τον ισχυρό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ΚΕΝ του Ομίλου Καράτζη, μέσω του οποίου διαθέτει πλέον και οικονομικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας για τους Πελάτες της, παράλληλα με το πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, Σταθερής, Κινητής, Internet και Τηλεόρασης.

«Με τον Όμιλο Καράτζη μας ενώνει η μακρά εμπειρία, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η επιχειρηματική ανάπτυξη με στόχο το όφελος του Πελάτη και την παροχή υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στην επιλογή του. Πρόκειται για γραμμή που διέπει τη στρατηγική των δύο εταιρειών και έθεσε τις βάσεις για τη μεταξύ μας συνεργασία»,  αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Νίκος Χαραλάμπους και συνεχίζει, «βασικός σκοπός είναι η ευρύτερη κάλυψη αναγκών με υπηρεσίες πρώτης ανάγκης και η μείωση των μηνιαίων δαπανών νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο αυτό τα καταστήματα Cyta (Cyta Shop) διαθέτουν πλέον πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της ΚΕΝ σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Σταδιακά, στην παροχή των υπηρεσιών της ΚΕΝ, εντάσσονται και δεκάδες σημεία παρουσίας της Cyta σε όλη την Ελλάδα (Cyta Spot και ανεξάρτητοι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες).

Ο όμιλος Καράτζη και η εταιρεία ΚΕΝ:

Ο Όμιλος Καράτζη με έδρα την Κρήτη, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 1974 και σήμερα είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο. Το 2016 επέκτεινε τη δραστηριότητά του στον τομέα της Ενέργειας με την ίδρυση της ΚΕΝ, 100% θυγατρικής εταιρείας παροχής ρεύματος. https://www.k-en.gr/.