Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Σε ποιους απευθύνονται τα προϊόντα Για τη Μεγάλη Επιχείρηση;

Τα προϊόντα Για τη Μεγάλη Επιχείρηση απευθύνονται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις/οργανισμούς με σύνθετες και εξατομικευμένες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. Η Cyta προσφέρει πολλαπλές, ευέλικτες λύσεις για κάθε ανάγκη Τηλεφωνίας, Internet και Διασύνδεσης πολλαπλών σημείων.

Ποιες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες μπορούν να καλύψουν τα προϊόντα για επιχειρήσεις;

Η Cyta, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών και της πολυμεσικής πλατφόρμας νέας γενιάς IMS που διαθέτει καθώς και των εσωτερικών εξειδικευμένων τμημάτων υποστήριξης, μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες και μεταβαλλόμενες ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτου μεγέθους.

Τα προϊόντα Για τη Μεγάλη Επιχείρηση που παρέχει η Cyta, αποτελούν ιδανική λύση για Πελάτες:

 • με συμβατικό ή IP τηλεφωνικό κέντρο και υψηλή τηλεπικοινωνιακή κίνηση
 • με αυξημένες ανάγκες Internet
 • με περισσότερα του ενός σημείου παρουσίας

Τι πλεονεκτήματα θα έχω αν γίνω Πελάτης της Cyta;

Εμπιστευτείτε το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, υψηλών ταχυτήτων της Cyta και εξασφαλίστε για την επιχείρησή σας:

 • μείωση του κόστους και αύξηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας
 • αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων και οικονομικών τηλεπικοινωνιακών λύσεων
 • προνομιακές χρεώσεις τηλεφωνίας προς όλους τους προορισμούς
 • εξατομικευμένες και ευέλικτες λύσεις
 • αδιάλειπτη λειτουργία των επιχειρηματικών διαδικασιών
 • προσωπικό Τηλεπικοινωνιακό Σύμβουλο για την παροχή της σωστής λύσης και εξειδικευμένης εξυπηρέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας
 • σύγχρονο σύστημα επίβλεψης και κεντρικής διαχείρισης δικτύου
 • εξειδικευμένη Τεχνική Υποστήριξη 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο

Ποιο θα είναι το κόστος;

Η κάθε επιχειρηματική λύση είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να καλύπτει τις εξατομικευμένες ανάγκες του Πελάτη και κατά συνέπεια το τελικό κόστος θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μελέτης για τη βέλτιστη λύση που τελικά θα επιλέξετε.

Πώς μπορώ να γίνω Πελάτης της Cyta;

Καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών στο 13878, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εξειδικευμένες επιχειρηματικές λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η Cyta, με στόχο την πλήρη κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών σας αναγκών. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα καταγράψει τις απαιτήσεις σας και θα σας προτείνει τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση, ειδικά σχεδιασμένη για τις δικές σας ανάγκες.

Τι είναι οι Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης;

Είναι οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών που αφορούν στη μετάδοση πληροφορίας/περιεχομένου, των οποίων η τιμολόγηση πραγματοποιείται μέσω της χρέωσης των κλήσεων προς αριθμοδοτικούς πόρους του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης, ειδικότερα, των σειρών: 901 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 909 ΧΧΧ ΧΧΧΧ (υπηρεσίες αποκλειστικά για ενήλικες), 806 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 812 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 825 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 850 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 875 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 14ΧΧΧ, 190-195ΧΧ και 54ΧΧΧ. Οι Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης είναι συνήθως αυξημένης χρέωσης και περιλαμβάνουν υπηρεσίες: τηλεηχοπληροφόρησης (Audiotext), οπτικής τηλεπληροφόρησης (Videotext), σύντομων μηνυμάτων (SMS) προστιθέμενης αξίας και πολυμεσικών μηνυμάτων (MMS) προστιθέμενης αξίας ενώ μπορεί να παρέχονται και μέσω του Διαδικτύου (Internet).
Για να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις των παραπάνω αριθμών, πατήστε εδώ.

Τι είναι οι Μη Γεωγραφικοί αριθμοί και σύντομοι κωδικοί;

Είναι οι αριθμοί το πρόθεμα των οποίων δεν δηλώνει τη γεωγραφική θέση των κατόχων τους. Πιο συγκεκριμένα, είναι οι αριθμοί των σειρών: 800 ΧΧΧ ΧΧΧΧ (ατελούς χρέωσης), 801 ΧΧΧ ΧΧΧΧ, 70 Χ ΧΧΧ ΧΧΧΧ (προσωπικοί αριθμοί), 807 ΧΧΧΧ (αριθμοί για κλήσεις μέσω κάρτας), 10ΧΧΧ & 11ΧΧΧ, 118ΧΧ (πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου) 12ΧΧΧ, 13ΧΧΧ, 15ΧΧΧ, 181-183ΧΧΧ και 188ΧΧΧ. 
Για να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις των παραπάνω αριθμών, πατήστε εδώ.