Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

Εκπαίδευση

Η Cyta δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης κυρίως μέσω της υποστήριξης δράσεων και ενεργειών στην περιφέρεια.

Τηλεματική ξενάγηση έκθεσης «Ο Κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη: Ποίηση και Ζωγραφική» - 12/2011

Η Cyta υποστήριξε τη διεξαγωγή τηλεματικής ξενάγησης με αφορμή τα 100 χρόνια του Οδυσσέα Ελύτη και την έκθεση στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη με τίτλο «Ο Κόσμος του Οδυσσέα Ελύτη: Ποίηση και Ζωγραφική» που διεξήχθη μεταξύ 22 Σεπτεμβρίου - 11 Δεκεμβρίου 2011. Το εγχείρημα κάλυψε τρία αδελφοποιημένα γυμνάσια που βρίσκονται στις άκρες του Ελληνισμού: Ζάκυνθο, Κομοτηνή και Λεμεσό Κύπρου. Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στις 8 Δεκεμβρίου μεταξύ 4 σημείων Αθήνας, Κομοτηνής, Ζακύνθου και Λεμεσού. Η περιήγηση έγινε με τη συμμετοχή λειτουργών του Ιδρύματος στους τρεις ορόφους της έκθεσης με μορφή βιντεοσκόπησης.

Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πτολεμαΐδας - 11/2011

Η Cyta ως Επίσημος Υποστηρικτής υποστήριξε την αποστολή της ομάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής Πτολεμαΐδας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι 16 - 23 Νοεμβρίου 2011. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, http://wroboto.org όπου συμμετείχαν πάνω από 40 χώρες, η χώρα μας συμμετείχε για 3η χρονιά. Η ομάδα απαρτίζεται από μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΑΕΙ και από εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν στην Πτολεμαΐδα.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αποστόλου Παύλου «Ο Αριστοτέλης» - 12/2010

Η Cyta υποστήριξε ως Χορηγός την τελετή εγκαινίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Αποστόλου Παύλου «Ο Αριστοτέλης». Ο Δήμος Αποστόλου Παύλου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αποστόλου Παύλου και η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας συνεργάστηκαν προκειμένου να αξιοποιηθεί η εμπειρία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας για την επιτυχέστερη διαμόρφωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Απ. Παύλου στα πρότυπα αυτής της Βέροιας.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Βέροιας - 05/2010

Η Cyta στηρίζει τη λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη του Διαδικτύου το οποίο λειτουργεί στη Βέροια και τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το Μάιο του 2010.