Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

Περιβάλλον

Η Cyta βρίσκεται σε σταθερή αναζήτηση δυνατοτήτων βελτίωσης του περιβάλλοντος τόσο μέσα από εσωτερικές εταιρικές πρακτικές όσο και μέσα από ενέργειες που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

Δενδροφυτεύσεις 2013 – 2014

Η Cyta, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, υποστήριξε φέτος το χειμώνα (2013-2014) τέσσερις (4) δράσεις Δενδροφυτεύσεων στην Αττική, προσφέροντας μία «ανάσα» ζωής στους κατοίκους της πρωτεύουσας και παροτρύνοντας παράλληλα τους πελάτες της να δρουν οικολογικά και να επιλέγουν ηλεκτρονικό λογαριασμό. Η δράση υποστηρίχθηκε από κρατικούς φορείς, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικούς φορείς, σχολεία, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και φυσικά εθελοντές της Cyta. Το αποτέλεσμα ήταν να φυτευτούν χιλιάδες δενδρύλλια στον Υμηττό και στην Πεντέλη. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των δενδροφυτεύσεων που ακολουθήθηκε ήταν το εξής:

 

  • 15/12/2013 Πεντέλη (πίσω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης)
  • 19/1/2014 Υμηττός ( Κορωπί)
  • 9/2/2014 Νταού Πεντέλης (θέση Καραούλι)
  • 16/2/2014 Υμηττός (Ηλιούπολη)

 

Οι Δενδροφυτεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Όμιλο ΣΚΑΙ.

Ντοκιμαντέρ «Ναυτίλος-εξερευνήσεις στο Αιγαίο» - 06/2011

Η Cyta υπήρξε συμπαραγωγός στη σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά το θαλάσσιο και παράκτιο κόσμο της Ελλάδας και το επιστημονικό έργο του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), ενός από τα κορυφαία ιδρύματα στην Ευρώπη. Η κινηματογράφηση των ερευνών αφήνει να εξελιχθούν χαρακτήρες, καταστάσεις, συναισθηματικές, ανθρώπινες στιγμές. Παρέχει θαλάσσια έρευνα επιστημονικά τεκμηριωμένη και χρήσιμη για τον απλό πολίτη και τηλεθεατή, δημιουργώντας την ανάγκη του τηλεθεατή να παρακολουθεί τα νέα και τις δραστηριότητες έρευνας των ελληνικών θαλασσών. Η σειρά προβλήθηκε από το ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο στις 11:00πμ από τις 4 Ιουνίου 2011, και για 10 επεισόδια. Για περισσότερες πληροφορίες www.explorenautilus.gr.