Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

Κοινωνική Προσφορά

Η Cyta που χαρακτηρίζεται από ανθρωποκεντρισμό, θεωρεί καθήκον και υποχρέωσή της να υπηρετεί την κοινωνία στην οποία ζούμε και λειτουργούμε και να επενδύει συνεχώς σε τομείς που επηρεάζουν θετικά την ποιότητα ζωής των Πελατών της, καθώς και όλων των πολιτών.

Συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 2014- 2017

Η Cyta έχει εξελίξει τη συνεργασία της με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας ως Μεγάλος Χορηγός το τμήμα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης σχολείων με αντικείμενο το πρόγραμμα «Οδυσσέας».
Ο Οργανισμός έχει συστήσει και οργανώσει το Τμήμα Ενημέρωσης Παιδιών, Γονέων και Εκπαιδευτικών, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για σοβαρά θέματα που αφορούν στα παιδιά και στα οποία ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει σημαντικότατη εμπειρία. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, ψυχολόγοι, κοινωνικοί Λειτουργοί αλλά και εκπαιδευτικοί του Συλλόγου πραγματοποιούν επισκέψεις σε σχολεία όλης της Ελλάδας και πραγματοποιούν διαδραστικές ομιλίες με κοινό μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, εκπαιδευτικούς και γονείς. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μετά από πρόσκληση είτε του Σχολικού Συμβούλου, είτε του Υπεύθυνου Αγωγής Υγείας, είτε του Διευθυντή, είτε του Συλλόγου Διδασκόντων είτε του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ως προέκταση των παραπάνω δράσεων τέθηκε σε λειτουργία μια νέα κινητή μονάδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης «Οδυσσέας» σχετικά με την ασφαλή χρήση της τεχνολογίας. Η μονάδα αυτή διαθέτει 35 θέσεις εργασίας και θα αξιοποιηθεί κυρίως για διεξαγωγή ενημερώσεων σε πόλεις ανά την Ελλάδα.

Συνέδριο & Ημερίδες Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο 2011-2017

Η Cyta υποστηρίζει ενεργά τόσο τα ετήσια Συνέδρια που διεξάγονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο όσο και τη συστηματική διοργάνωση Ημερίδων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Ο συντονισμός του προγράμματος γίνεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, ενώ η θεματολογία απευθύνεται σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Myrtillo Café Athens

Η Cyta στηρίζει το κοινωνικό καφέ Myrtillo, ένα πρωτοποριακό χώρο που λειτουργεί αποκλειστικά από μη προνομιούχους συνανθρώπους μας στους οποίους δίνεται η δυνατότητα παραγωγικής εργασίας. Πρόσφατα μετακόμισε στον δήμο Αθηναίων, στο πάρκο ΚΑΠΑΨ, στους Αμπελόκηπους (οδ. Λάμψα και Τριφυλλίας). Αξίζει να το επισκεφτείτε!

Συναυλία για στήριξη προσφύγων Μάρτιος 2016

Η Cyta υποστήριξε χορηγικά τη διοργάνωση συναυλίας από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το φορέα IFG (International Foundation for Greece). Δημοφιλείς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης ένωσαν τις φωνές τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών των προσφύγων για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας. Την παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο Δημήτρης Λιγνάδης ενώ στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το τραγούδι «Πατρίδες που έγιναν φωτιά»  σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό.

Μάριος Φραγκούλης "Tales of Christmas" Δεκέμβριος 2015

Η Cyta υποστήριξε χορηγικά τη σειρά συναυλιών με τίτλο: Μάριος Φραγκούλης “Tales of Christmas” που διοργανώθηκε από το φορέα IFG (International Foundation for Greece) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση - όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο δίσκο “Tales of Christmas” του Μάριου Φραγκούλη με  τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και τη χορωδία των «Μικρών Μουσικών» του Ωδείου Αθηνών. Τα έσοδα της δράσης διατέθηκαν για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Δωρεάν διανομή πετρελαίου θέρμανσης - Δυτική Μακεδονία

Η Cyta προχώρησε και φέτος, για τρίτη συνεχή φορά, σε δωρεάν διανομή πετρελαίου θέρμανσης σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, όπου καταγράφονται κάποιες από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα.

Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης - 2012-2013-2014

Η Cyta συνεχίζει να προσφέρει – ως Κεντρικός Χορηγός- την οικονομική της στήριξη προς ενίσχυση της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης για ακόμη μία χρονιά. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο προμηθεύει άπορους και κοινωνικά αποκλεισμένους πολίτες με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα και μη ευπαθή προϊόντα. Η κοινωνική αυτή δράση του Δήμου προσφέρει «ανάσα ζωής» σε πολλούς συμπολίτες μας. Η Cyta, σε συνεργασία με το Δήμο Παλλήνης, έχει τοποθετήσει καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων σε μεγάλα supermarkets καθώς και σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παλλήνης για την περαιτέρω ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μέσω της καθημερινής προσφοράς των δημοτών.

Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος - 2014

Η Cyta ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για υποστήριξη στη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην πόλη Αρτέμιδας σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής Περίθαλψης “Κωστής Μπάλλας”. Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει ως σκοπό την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την ανακούφιση των πολιτών από τα αποτελέσματα της κρίσης, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού αλλά και την ευαισθητοποίηση ατόμων και φορέων με στόχο την συμμετοχή τους στα προγράμματα στήριξης  των αναξιοπαθούντων πολιτών μας. Η Cyta, σε συνεργασία με το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, έχει τοποθετήσει καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων σε κομβικά σημεία της περιοχής για να διευκολύνει την προσφορά των δημοτών.

Ενίσχυση Κεντρικού Συσσιτίου Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου - 2014

Η Cyta συνεχίζει την προσφορά της ως Κεντρικός Χορηγός στα καθημερινά Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου. Σε καθημερινή βάση, μέσω του κεντρικού συσσιτίου της Μητρόπολης διανέμονται περισσότερες από 500 μερίδες φαγητού που παρασκευάζονται στο μαγειρείο του Πολιτιστικού Κέντρου της Μητρόπολης με τη βοήθεια εθελοντών, ενώ 1.000 μερίδες διανέμονται και από κατά τόπους ενορίες. Η Cyta μας συνεισφέρει σε είδος, στα συσσίτια καθημερινά.

Ραδιομαραθώνιος 2012 - «Μόνο η αγάπη μπορεί» - 10-11/2012

Η Cyta στηρίζει το Ραδιομαραθώνιο, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά του τόπου μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας 1€ από κάθε νέα σύνδεση Cyta στο διάστημα 15 Οκτωβρίου - 30 Νοεμβρίου 2012!

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της σημαντικής προσπάθειας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • μέσω της σύνδεσής σου στη Cyta το παραπάνω χρονικό διάστημα (εάν δεν είσαι ήδη Πελάτης μας).
  • με κατάθεση σε ένα από τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας στο λογαριασμό του Ραδιομαραθωνίου ή μέσω του Δικτύου των ΑΤΜs. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε από κοντά ένα από τα καταστήματα της Τράπεζας.
  • με συμμετοχή στην Ημέρα Αγάπης, το Σάββατο 3/11 στο Εμπορικό Κέντρο Avenue στο Μαρούσι, όπου διοργανώνεται Bazaar Ιδρυμάτων, με εκθέτες Ιδρύματα και φορείς. Σε έναν εδικά διαμορφωμένο χώρο, κάθε φορέας θα διαθέσει προς πώληση τις δημιουργίες των ίδιων των παιδιών (κατασκευές, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, είδη ανθοκομίας, κοσμήματα). Τους μικρούς φίλους θα υποδεχθεί η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικές Σβούρες», επανδρωμένη με ψυχαγωγούς που έχουν ετοιμάσει φαντασμαγορικές δραστηριότητες και παιχνίδια, για να διασκεδάσουν τα παιδιά και παράλληλα να τους μάθουν τη σημασία και την αξία του Ραδιομαραθωνίου.
  • με την παρουσία σας στο Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, την Κυριακή 4/11 στο A’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης και ώρα 12:00 (κόστος εισιτηρίου 10€). Ο αγώνας διεξάγεται μεταξύ της ομάδας μπάσκετ της Marfin Egnatia Bank και της ομάδας των Βετεράνων Διεθνών της Εθνικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους: Φραγκίσκο Αλβέρτη, Ευθύμη Ρεντζιά, Νάσο Γαλακτερό, Νίκο Μπουντούρη, Άγγελο Κωρονιό, Γιώργο Λιμνιάτη, Γιώργο Σιγάλα, Γιάννη Σιούτη, Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς, Τζόρτζ Παπαδάκο, Νίκο Τόλια, Ντειβιντ Στεργάκο, Απόστολο Κόντο, Σάκη Τζαλαλή, Τζανή Σταυρακόπουλο.


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.


Ακόμα και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη και μπορεί να κρατήσει ζωντανό το όνειρο και την ελπίδα των παιδιών μας που το έχουν ανάγκη.

Λογαριασμός στήριξης στο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ: GR84 0280 2650 0000 0046 8161 420, Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας.

Συναυλίες Αλληλεγγύης Γιώργου Νταλάρα σε γειτονιές Αθήνας & Πειραιά - 02-03/2012

H Cyta υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός τον κύκλο συναυλιών αλληλεγγύης του Γιώργου Νταλάρα που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2012 σε περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά. Σημειώνεται πως οι συναυλίες είχαν ελεύθερη είσοδο στο κοινό και στόχευαν στη συγκέντρωση εσόδων για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι συναυλίες τελέστηκαν υπό την αιγίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της κάθε περιοχής και πραγματοποιήθηκαν σε μικρά και μεγαλύτερα κλειστά γυμναστήρια που παραχώρησαν οι δήμοι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ημερίδα “INTERNET & FACEBOOK ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ” (Δήμος Μαρκοπούλου) - 02/2012

Η Cyta υποστήριξε την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μαρκοπούλου Αττικής με θέμα “INTERNET & FACEBOOK ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ” στις 5 Φεβρουαρίου 2012, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις». Η εκδήλωση είχε σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τις δυνατότητες που μας παρέχουν το διαδίκτυο & τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ για τη "Γραμμή Ανθρωπιάς" Κορυδαλλού - 09/2011

Η Cyta υποστήριξε τον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση «Γραμμή Ανθρωπιάς». Ενδεικτικά κάποια ονόματα αθλητών που έλαβαν μέρος στον αγώνα είναι: Πρέλεβιτς, Μπαλογιάννης, Χρυσανθόπουλος, Τζέκος, Τζαλάλης, Κασουρίδης, Αλβέρτης, Ρετζιάς, Καραγκούτης, Τόλιας, Κορωνιός, Κωνσταντινίδης. Ο αγώνας διοργανώθηκε για τους σκοπούς της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Γραμμή Ανθρωπιάς» Κορυδαλλού, η οποία συνεχίζει τη φιλανθρωπική της δράση εδώ και 16 χρόνια στην τοπική κοινωνία, επισιτίζοντας κι ενισχύοντας συνολικά 70 οικογένειες κάθε μήνα και με βασικά είδη τροφής, αλλά και με ένδυσης-υπόδησης.

2ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου Κρήτης - 06/2011

Η Cyta υποστήριξε το Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου το οποίο έλαβε χώρα στον υπαίθριο χώρο της Πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου σε ολοήμερη λειτουργία με την υποστήριξη φορέων από όλη την Κρήτη. Το Φεστιβάλ στόχευσε σε μια πολιτιστική παρέμβαση θεσμικού χαρακτήρα, με σχεδιασμό και υλοποίηση δημιουργικών δράσεων, που αναβαθμίζουν την αισθητική καλλιέργεια των παιδιών. Ως πρωτοβουλία υλοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2010 σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου, κυρίως χάρη στην εθελοντική βοήθεια συμπολιτών, ενός πυρήνα δασκάλων και φορέων με την οικονομική στήριξη χορηγών και συλλόγων.

Ημιμαραθώνιος Αγώνας ”Γεώργιος Μπέστ Κωστάκος” - 06/2010

Η Cyta υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός τον Ημιμαραθώνιο Αγώνα “Γεώργιος Μπέστ Κωστάκος’’, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο νησί της Αίγινας. Ο θεσμός του Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου «Γεώργιος Κωστάκος» πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στο νησί της Αίγινας. Ο αγώνας εκτός από τους δρομείς και τους περιπατητές, περιλάμβανε και ποδηλάτες, καθώς και μικρά παιδιά που κάλυψαν ένα μικρό μέρος της διαδρομής.

Στήριξη στους πυρόπληκτους του Ν. Ηλείας - 08/2007

Πριν καν ξεκινήσει η εμπορική δραστηριότητα της Cyta στην Ελλάδα, η εταιρία -μαζί και με την μητρική της- συνέβαλε στις προσπάθειες στήριξης των πυροπαθών και στην αντιμετώπιση των ζημιών που άφησαν πίσω τους οι συνεχιζόμενες πυρκαγιές στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2007.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική συνεννόηση με την Ελληνική Κυβέρνηση, η Cyta προχώρησε στις εξής ενέργειες:

- Κατάθεση του ποσού των 200.000 ευρώ στο Ειδικό Ταμείο Αρωγής Υπέρ των Πυροπαθών. Βασική επιθυμία της εταιρίας ήταν το ποσό να διατεθεί για την αποκατάσταση των ηλεκτρονικών δικτύων δημόσιων υπηρεσιών και υπηρεσιών τοπικής αυτοδιοίκησης των Νομών Ηλείας και Αρκαδίας.

- Αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Γυμνάσιο και Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Αλιφείρας του Νομού Ηλείας και κάλυψη των εξόδων για τη δημιουργία γηπέδου αθλοπαιδιών.

- Πλήρη κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δαπανών όλων των πυροσβεστών, δασοπυροσβεστών, στελεχών Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών που μετέβηκαν από την Κύπρο στην Ελλάδα για να συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών

- Δημιουργία/ενεργοποίηση τηλεφωνικών γραμμών Charity Direct από τη CYTA (Κύπρου) για την κατάθεση εισφορών υπέρ των πυροπαθών.