Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

Πρόσθετες Υπηρεσίες

 

Τί είναι;

Πλοηγηθείτε με ασφάλεια στο internet και προστατέψτε την επιχείρησή σας από ανεπιθύμητο και επιβλαβές περιεχόμενο.

Η υπηρεσία Safe Internet είναι μια υπηρεσία φιλτραρίσματος διαδικτυακού περιεχομένου. Μέσα από μία σχετικά εύκολη και πρακτική διαδικασία μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες διαδικτυακού περιεχομένου, συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή και εφαρμογές διαδικτύου, στις οποίες δεν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση, καθώς επίσης και να καθορίζετε το χρόνο της επιτρεπόμενης πρόσβασης στο διαδίκτυο για κάθε χρήστη.

Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες 1play ή 2play συνδέεστε με την υπηρεσία δωρεάν. Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας με την αίτησή συνδρομής ή με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Κατεβάστε εδώ το Έντυπο Υπηρεσίας Safe Internet.

Χαρακτηριστικά

 • Δυνατότητα εγκατάστασης του λογισμικού για φιλτράρισμα μέχρι και σε τρεις υπολογιστές.
 • Δυνατότητα δημιουργίας μέχρι και πέντε (5) διαφορετικών προφίλ χρηστών καθορίζοντας τις κατηγορίες περιεχομένου που δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση και τις εφαρμογές Η/Υ που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κλπ.
 • Δυνατότητα επιλογής, ανάμεσα σε περισσότερες από 30 διαφορετικές κατηγορίες για φιλτράρισμα. Σε αυτές περιλαμβάνονται επίσης και υποκατηγορίες όπως Παιχνίδια, Πολιτική, Αθλητικά, Διαδικτυακές Αγορές, Προγράμματα Υποκλοπής προσωπικών δεδομένων κλπ.
 • Δυνατότητα για μπλοκάρισμα εφαρμογών Η/Υ όπως εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άμεσης αποστολής μηνυμάτων (Instant Messaging), P2P, FTP κλπ.
 • Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου με διαδικτυακές διευθύνσεις στις οποίες επιθυμείτε οι χρήστες να έχουν ή και να μην έχουν πρόσβαση (Λευκή και Μαύρη λίστα - white and black list).
 • Δυνατότητα καθορισμού ημερών και ωρών πρόσβασης στο διαδίκτυο.
 • Στατιστικά αποτελέσματα χρήσης της υπηρεσίας και γραφική απεικόνιση των αποτελεσμάτων φιλτραρίσματος.
 • Εξ’ αποστάσεως διαχείριση της υπηρεσίας. Ο Διαχειριστής της υπηρεσίας μπορεί να διαχειριστεί τα Προφίλ των χρηστών του υπολογιστή του από απόσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο, χωρίς η εγκατάσταση του λογισμικού να είναι αναγκαία. Έτσι, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε:
  • Να επιτρέψετε απεριόριστη πρόσβαση (Allow All) ή να απαγορεύσετε τη χρήση του διαδικτύου (Deny All) για περιορισμένο διάστημα.
  • Από την επιλογή "Allow" να καταχωρήσετε συγκεκριμένες διαδικτυακές διευθύνσεις στις οποίες επιτρέπετε την πρόσβαση για περιορισμένο χρόνο, παρόλο που οι διευθύνσεις αυτές ανήκουν σε κατηγορίες διαδικτυακού περιεχομένου οι οποίες έχουν επιλεγεί για φιλτράρισμα.
  • Από την επιλογή "Deny" να απαγορεύσετε την πρόσβαση των χρηστών σε συγκεκριμένες διαδικτυακές διευθύνσεις παρόλο που ανήκουν σε κατηγορίες διαδικτυακού περιεχομένου οι οποίες δεν έχουν επιλεγεί για φιλτράρισμα.

Παραγγελία υπηρεσίας

Ως Πελάτης της Cyta μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (13878) και να ζητήσετε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Safe Internet. Αρχικά θα σας δοθούν οι κωδικοί πρόσβασης στην υπηρεσία (username και password). Με την ενεργοποίηση θα σας σταλεί σε ηλεκτρονικό μήνυμα το λογισμικό της υπηρεσίας και οι οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της. Οι κωδικοί θα σας χρειαστούν κατά την εγκατάσταση του λογισμικού και για την διαχείριση της υπηρεσίας.